Firma de proiectare Art Structure a fost infiintata in august 2006 pornind de la un grup de proiectanti de arhitectura si structuri de rezistenta cu vasta experienta in domeniu ce au inglobat cu mare atentie in echipa, tineri dinamici si creativi.


Folosirea in procesul de proiectare a sefilor de catedra din cadrul Institutului de Constructii in calitate de consultanti permanenti au dus la obtinerea unor solutii deosebit de eficiente, fara nici cea mai mica abatere de la calitatea si estetica obiectului arhitectural. Astfel, printr-un dialog continuu si un proces de cunoastere, intelegere si analiza s-au obtinut rezultate excelente in derularea tuturor proiectelor din faza initiala de concept si pana la punerea lor in opera, atragand astfel admiratia si respectul tuturor clientilor serviciilor de proiectare prestate de catre ArtStructure.


Fiecare proiect a fost personalizat, indiferent daca a fost voba de locuinte individuale sau colective, amenajari interioare sau exterioare, cladiri de birouri sau industriale, imaginatia si inovatia s-au regasit constant, ceea ce a dus la o gama diversa de materiale si combinatii folosite.  Prezenta la manifestarile de specialitate – Targuri de Materiale si Tehnologii de execuitie de la Paris, Munchen, Milano, Bologna, etc. au dus la inglobarea in proiecte si apoi in executie a celor mai noi si performante tehnologii din domeniul structurilor, instalatiilor si dotarilor, in perfecta cunostiinta de cauza si cu o deplina stapanire a detaliilor. Prin proiectele realizate precum si prin cele in curs de realizare, firma de proiectare Art Structure a facut si face dovada profesionalismului si a excelentei intr-un domeniu in care admiratia si respectul nu se pot castiga decat pe bazele reale ale calitatii vizibile.